Om oss

Vi har drevet med design av penklær til barn siden 2006.  Vi er stolte av vårt norske barnemerke Pascal som selges i barnebutikker over hele Norge. 

Fra 1.april frem til 17.mai 2019 har vi åpent hver lørdag 12-15.

Vi har også popup butikk på Strømmen storsenter frem til 15. juni 2019.

Vi har stort showroom og utsalg på Østerås i Bærum. Her kan man gjerne komme å se og prøve klærne. Adr. Grini Næringspark 8B ,1361 Østerås (samme bygg som Leos lekeland) Her er vi hverdager mellom 09-16.  Kontakt oss på: pascalwear@gmail.com / tlf. 40242726

Vi har spesialisert oss på penklær, festantrekk og tilbehør for barn 0-18 år. Penklær til bursdag, dåp, selskaper, jul, konfirmasjon og andre festlige anledninger. Klærne er av flott kvalitet så de kan arves og brukes av flere barn.

I fjor lanserte vi også festdrakter for barn I str. 6-16 år. Dette ble en stor suksess og vi fikk mange forespørsler om festdrakter til konfirmanter og damer. Dette har vi nå fått klart. Vi har laget  festdrakter i str. 34-48 som vi håper faller smak. Vi har lagt stor vekt på materiale og detaljer så dette skal være en unik festdrakt i et begrenset antall og i flott kvalitet. Vi har også matchende bunadsveske og cape som kan kjøpes separat. Bunadskjorte med mansjetknapper er inkludert i prisen.

Vi håper dere finner noe dere liker hos oss :)